KOSZYK JEST
PUSTY

Olej z pestek róży kosmetyczny zimno tłoczony 30 ml

CENA: 28,00 PLN
Czas wysyłki : 2 dni
szt.

produkt niedostępny w tej liczbie

dostępna ilość:

dodano produkt

przejdź do koszyka

Producent: Ol'Vita
Numer katalogowy:
Opis przedmiotu

Olej z pestek róży posiada charakterystyczny dla pestek róży zapach oraz żółto-pomarańczowe zabarwienie. Kolor i zapach oleju może nieznacznie różnić się w kolejnych partiach produktu.

Przeznaczenie: Kosmetyk naturalny do cery suchej , wrażliwej i dojrzałej. Polecany jest w szczególności do pielęgnacji skóry twarzy, szyi , dekoltu. Idealny do zastosowania jako składnik w olejowym oczyszczaniu skóry metodą OCM. W przypadku dostania się oleju z pestek róży do oczu należy przemyć je dużą ilością wody.

Składniki/Ingredients: Rosa canina seed oil
Produkt nie zawiera konserwantów i barwników. Przebadany dermatologicznie

Przechowywanie: W ciemnym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce ! Pod wpływem niskiej temperatury olej z pestek róży może tężeć i mętnieć. Jest to proces naturalny, zależny od temperatury, w pełni odwracalny.

Opinie klientów
Dodaj opinię

Dodaj opinię, dzięki temu również i Ty otrzymasz wiarygodną informację o produkcie

Polecane produkty

10
Oprogramowanie sklepu internetowego Sellingo.pl