KOSZYK JEST
PUSTY

Olej rycynowy kosmetyczny zimno tłoczony 50 ml

CENA: 19,00 PLN
Czas wysyłki : 2 dni
szt.

produkt niedostępny w tej liczbie

dostępna ilość:

dodano produkt

przejdź do koszyka

Producent: Ol'Vita
Numer katalogowy:
Opis przedmiotu

Olej rycynowy jest bezbarwny, bezzapachowy i gęsty. Kolor i zapach oleju może nieznacznie różnić się w kolejnych partiach produktu

Przeznaczenie: Kosmetyk naturalny do każdego rodzaju cery. Polecany jest w szczególności jako podstawowy składnik w olejowym oczyszczaniu skóry metodą OCM. Idealny do nawilżania szorstkich kolan, łokci i popękanych pięt oraz regeneracji osłabionych i wypadających włosów. W przypadku dostania się oleju rycynowego do oczu należy przemyć je dużą ilością wody.

Składniki/Ingredients: Ricinus communis seed oil
Produkt nie zawiera konserwantów i barwników. Przebadany dermatologicznie

Przechowywanie: W ciemnym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce ! Pod wpływem niskiej temperatury olej rycynowy może tężeć i mętnieć. Jest to proces naturalny, zależny od temperatury, w pełni odwracalny.

Kraj pochodzenia: Francja

Opinie klientów
Dodaj opinię

Dodaj opinię, dzięki temu również i Ty otrzymasz wiarygodną informację o produkcie

Polecane produkty

10
Oprogramowanie sklepu internetowego Sellingo.pl